Λίγα λόγια για εμάς

Το τυποποιητήριο ελαιολάδου ΚΟΡΔΑΛΗ – Olive Oil Pack Kordali είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τυποποίησης – συσκευασίας ελαιολάδου.

Το τυποποιητήριο ελαιολάδου Κορδαλή στεγάζεται σε ένα καινούργιο κτίριο αποτελούμενο από μια ημιαυτόματη γραμμή εμφιάλωσης – τυποποίησης ελαιολάδου.

Οι εγκαταστάσεις του τυποποιητηρίου ελαιολάδου βρίσκονται στο χωριό Δάφνη της ορεινής Κορινθίας.

“Αν και η Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα το 80% του ελαιολάδου της να είναι εξαιρετικά παρθένο -σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που το ποσοστό αυτό κυμαίνεται στο 40% - υστερεί στην επιχειρηματική του εκμετάλλευση.”

Τα χαμηλά ποσοστά τυποποίησης στερούν υπεραξία από το ελληνικό ελαιόλαδο... κάθε χρόνο τυποποιείται ποσοστό μικρότερο από το 30% της παραγωγής... Ο όγκος των εξαγωγών διοχετεύεται κυρίως σε ιταλικές βιομηχανίες, όπου το ελληνικό ελαιόλαδο επεξεργάζεται και επανεξάγεται ως τυποποιημένο

μελέτη IBHS

Άνοδο του παγκόσμιου εμπορίου ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, βλέπει το IOC

Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας

1ο στάδιο τυποποίησης

εξαγωγέας λαδιού

Παραλαβή του ελαιόλαδου σας στο Τυποποιητήριο μας και τοποθέτηση του στις δεξαμενές inox κατάλληλες για την χρήση αυτή. Ταυτόχρονα πραγματοποιείτε χημικός έλεγχος του προϊόντος βάση των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2ο στάδιο τυποποίησης

γεμισμα φυάλης με λάδι από μηχάνημα

Στην συνέχεια το ελαιόλαδο φιλτράρετε και οδηγείται στην γραμμή εμφιάλωσης, στον περιέκτη της επιλογής σας.

3ο στάδιο τυποποίησης

τυποποιημένο ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο σας, έχοντας πια την συσκευασία του με την επωνυμία σας, πακετάρεται κατάλληλα με σκοπό να ταξιδέψει για οποιοδήποτε προορισμό!

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες